Next stop: zonnige Cyprus voor KAA Gent!

Next stop: zonnige Cyprus voor KAA Gent!

Op naar het zonnige Cyprus 

KAA Gent speelde de play-off ronde van de Europa League in Cyprus tegen Omonia Nicosia.

Net als in November 2021 trok KAA Gent in 2022 naar het zonovergoten Cyprus. Speelstad was opnieuw Nicosia, maar de tegenstander was nu Omonia Nicosia. Ook het tijdstip was ditmaal anders, m.n. niet november in het lage seizoen, maar wel tijdens het toeristische hoogseizoen augustus en dat na twee jaar kalmte op de toerismemarkt.

Voor de drie delegaties waarvoor Way2events hotelaccommodatie, transfers, belevingsprogramma’s en restaurants moest voorzien, was het een helse zoektocht om aan de gewenste standaarden te voldoen aangezien de periode tussen loting en speeldata steeds maar een paar weken telt … Uiteindelijk werden na een doorgedreven prospectie hotels vastgelegd in Nicosia en Limassol, werd de privé VIP-terminal geregeld, werden bovendien extra transfers voorzien voor de verschillende delegaties en tevens afspraken afgepunt met het spelershotel.

Sportstravel is eigenlijk een doorgedreven incentive. In plaats van één groep heb je in casu minstens drie, maar vaak vijf delegaties met elk hun specifieke noden! Elk moment wordt dan ook minutieus gepland daar geen enkele journalist een seconde te laat wil arriveren op een persconferentie, het bestuursorgaan van de club absoluut op tijd wil zijn voor de officiële UEFA-momenten en uiteraard mag een team geen halve seconde te laat toekomen voor de aftrap. Stel je voor! 

Dat op vrijdag een Gentse delegatie dadelijk moest doorvliegen naar de loting in Istanbul bleek een extra uitdaging voor deze trip. Er werd uiteindelijk gekozen voor een vertrek vanuit Noord-Cyprus onder Turks bewind om zo de nodige overstappen en tijd uit te sparen aangezien de delegatie reeds om 13u aanwezig diende te zijn in de Turkse hoofdstad. Na contacten met de Turkse ambassade kregen we een ‘GO’ om de grens vlotjes over te steken. Zo konden we ons op vrijdag en zaterdag volledig focussen op de volgende Europese verplaatsingen die er bij de loting uit de trommel zouden tevoorschijn komen.  

Cyprus 2022: Done Deal!

Vraag hier vrijblijvende informatie op. We horen graag van u!

info@way2events.be Leuvensesteenweg 510 - 1930 Zaventem
Luikersteenweg 23 - 3500 Hasselt

+32 2 342 15 50 +32 11 77 15 50

BTW: BE0862040681


Or connect with us on social media!