Incentives

Wie is way2events?

Bij way2events zijn we meer dan alleen een evenementenbureau. We zijn een creatief en eerlijk team dat toegewijd is aan het organiseren van onvergetelijke incentives. Al 20 jaar werken we aan het creëren van bijzondere reizen voor onze klanten. Steeds op basis van eerlijkheid en wederzijds vertrouwen! 

way2events, creëert unieke incentives!

Bent u opzoek naar een opwindende en unieke manier om uw team te motiveren en te belonen? Onze incentives bieden een brede waaier aan verschillende bestemmingen van Ibiza tot Thailand tot Lapland. Met onze deskundige planning en aandacht voor elk detail, kunnen we de perfecte incentive-reis voor uw team creëren, of u nu op zoek bent naar ontspanning, avontuur of een combinatie van beide. Van luxe accommodaties tot opwindende activiteiten, we hebben alles voor u geregeld. Vertrouw op way2events om een onvergetelijke incentive te creëren die uw team versteld doet staan van verwondering en nog meer zal motiveren.

Waarom met way2events een incentive organiseren?

Met 20 jaar ervaring in het organiseren van incentives, weten we bij way2events precies hoe we van uw incentive een adembenemende ervaring kunnen maken. Wij zorgen voor unieke locaties, geweldige activiteiten en een bold experience die uw team niet snel zal vergeten.

Laat ons uw wensen en ideeën weten, en wij zullen samen met u werken aan een creatieve en op maat gemaakte incentive. Onze ervaren professionals staan altijd klaar om u te helpen bij het realiseren van uw droomincentive.

Van genieten in de zon tot activiteiten vol avontuur, wij bieden het allemaal! Een breed scala aan allerlei opties die passen bij uw doelstellingen en budget. Way2events biedt de totale reiservaring! Startend bij het plannen van vluchten tot het organiseren van verbluffende activiteiten. U hoeft zich enkel en volledig te ontspannen en te concentreren op het opbouwen van uw relaties.

Dus waar wacht u nu nog op?

We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw droom tot werkelijkheid te maken. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en ontdek hoe way2events uw volgende incentive tot een groot succes kan maken!

Vraag hier vrijblijvende informatie op. We horen graag van u!

info@way2events.be Leuvensesteenweg 510 - 1930 Zaventem
Luikersteenweg 23 - 3500 Hasselt

+32 2 342 15 50 +32 11 77 15 50

BTW: BE0862040681


Or connect with us on social media!

Verken het Hart van Bilbao

Onvergetelijke herinneringen in Boedapest

Maastricht: Een verrassende Incentive, dichtbij huis!

Tussen historie en hightech: Incentive in Rotterdam

Adembenemende incentive naar Dubrovnik, Kroatiƫ

VIP Darts-incentive naar Amsterdam

Management Kick-off Incentive in Knokke

Inspirerende Incentive naar IJsland

Incentive Highlights: Macadam in Birmingham

See more

let's make it happen

Vraag hier vrijblijvende informatie op. We horen graag van u!

info@way2events.be Leuvensesteenweg 510 - 1930 Zaventem
Luikersteenweg 23 - 3500 Hasselt

+32 2 342 15 50 +32 11 77 15 50

BTW: BE0862040681


Or connect with us on social media!

X