Online Quiz

Wat is er leuker dan een interactieve online quiz op maat gemaakt: wij bieden je tal van verschillende mogelijkheden! We gaan van een gepersonaliseerde ronde in een serieuze setting waar iedereen individueel speelt naar een quiz met animatie, interactie en competitie! Ook in deze bijzondere tijden kan je samen met je collega’s genieten vanuit je eigen bubbel!       
                                     
Hoe werkt het?

Iedereen wordt uitgenodigd voor een online Zoom-meeting waar je de quiz kan volgen. Onze ervaren quizmaster zal jullie gedurende de hele quiz entertainen. Verder is het heel simpel: je downloadt de quiz-app op je smartphone en kan instant deelnemen. De foto’s, vragen en informatie verschijnen op het scherm... en quizzen maar!

 
Doorheen de hele quiz is het mogelijk om te chatten met de andere spelers en samen aan een opdracht te werken. Je speelt de vragenrondes individueel, maar na elke ronde is er een leuk raadsel dat je met je groep kan oplossen. Extra interactie en groepsgevoel dus! Maak jij deel uit van het winnende team?

Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om de quiz te personaliseren en aan te passen naar uw wensen en voorkeuren. Wil je graag bedrijfsgerelateerde vragen of foto’s in de quiz... dat kan allemaal!

 

 
What do you want to do ?
New mail

Thuis |

Programma

 

Duur: +/-75 min

 

 
What do you want to do ?
New mail

 

 
What do you want to do ?
New mail

Extra informatie

Deelnemers: +/- 90 (minstens 50, maximum 150)

Taal: Engels

 

 

 
What do you want to do ?
New mail

Optioneel

 

 
What do you want to do ?
New mail

prijs en arrangement zijn op basis van beschikbaarheid

let's make it happen

Vraag hier vrijblijvende informatie op. We horen graag van u!

info@way2events.be Leuvensesteenweg 510 - 1930 Zaventem
Luikersteenweg 23 - 3500 Hasselt

+32 2 342 15 50 +32 11 77 15 50

BTW: BE0862040681


Or connect with us on social media!

X