Online bingo

Deze online bingo teambuilding is de ideale manier om een ontspannende ervaring mee te maken met de collega’s. Deze activiteit straalt gewoon fun uit en zorgt voor voldoende interactie tijdens de teambuilding zelf.

 

Hoe werkt het?

 

Voorafgaand aan de online bingo krijgt iedere deelnemer een bingokaart toegestuurd. Deze kaarten zijn persoonlijk en op maat gemaakt voor jouw bedrijf. De deelnemers kunnen de bingokaarten thuis zelf afprinten of digitaal uploaden op hun telefoon of tablet.

Vervolgens surfen de deelnemers naar de livestream op een youtube kanaal. Na een korte introductie en speluitleg gaat de gepatenteerde Bingo-machine draaien, en wordt de eerste bal getrokken.

 

Interactie verzekerd:

  • Chatten: tijdens de livestream is op YouTube een chatkanaal geopend, dat bestemd is voor collega’s onderling. Chatten over de bingo, elkaar een beetje opjutten of gewoon gezellig babbelen.
  • Appen: kijkers sturen volop foto’s in. Een selfie met de bingokaart en een zomerse cocktail, of een ‘teamfoto’ met de eerste collega’s die alweer op kantoor zitten en op gepaste afstand meespelen…
  • Bellen: winnaars die inbellen, worden door de bingomaster telefonisch aan de tand gevoeld.

 

De bingo staat onder leiding van enthousiaste hosts, die zeer ervaren zijn in het presenteren voor publiek en voor televisie. Zij weten de deelnemers perfect te prikkelen en uit te dagen.


Thuis |

Programma

Duur: +/- 60 min

 
What do you want to do ?
New mail

 

 
What do you want to do ?
New mail

Extra informatie

Deelnemers: minstens 50, maximum 1.000

Taal: Nederlands/Engels

 
What do you want to do ?
New mail

Optioneel

 

 
What do you want to do ?
New mail

prijs en arrangement zijn op basis van beschikbaarheid

let's make it happen

Vraag hier vrijblijvende informatie op. We horen graag van u!

info@way2events.be Leuvensesteenweg 510 - 1930 Zaventem
Luikersteenweg 23 - 3500 Hasselt

+32 2 342 15 50 +32 11 77 15 50

BTW: BE0862040681


Or connect with us on social media!

X