Exclusieve incentive naar het legendarische Liverpool

Als vooraanstaande travelpartner van de eersteklasse voetbalclub RUSG Union, hadden we bij way2events het genoegen om een buitengewone incentive te organiseren naar het legendarische Liverpool. Deze Engelse stad aan de westkust biedt een perfecte balans tussen geschiedenis en cultuur.

Een eerste kennismaking met Liverpool

Na een vlotte chartervlucht met Brussels Airlines werden de verschillende delegaties hartelijk verwelkomd door de ongeëvenaarde mystiek van Anfield Road, de thuisbasis van Europese topclub Liverpool FC. Terwijl de pers en het team zich concentreerden op de wedstrijdvoorbereiding, genoten onze VIP-gasten van een exclusieve verkenning van dit iconische stadion aan de oever van de Mersey. Vervolgens maakten we een nostalgische wandeling door het Beatles-verleden, rechtstreeks naar de Cavern Club: het epicentrum van de Liverpoolse muziekscene in de jaren '60.

Ontdekking van Liverpool’s historische en muzikale erfgoed

Op de tweede dag van deze incentive in Liverpool verkenden we de rijke geschiedenis van de stad. We brachten een bezoek aan the Museum of Liverpool, evenals aan de beroemde Anglican Cathedral, gevestigd op de heuvel St. James' Mount. Bij way2events laten we uiteraard geen enkele incentive onbenut om onze gasten te laten genieten van verfijnde lokale culinaire hoogstandjes. In Liverpool sloten we onze ervaring graag af door de authentieke lokale pubcultuur van Engeland te verkennen.

Een magisch Europa League-duel op Anfield Road

Maar het absolute hoogtepunt van onze incentive was ongetwijfeld het Europa League-duel in een afgeladen Anfield Road. De indrukwekkende klanken van 'You'll Never Walk Alone' vermengden zich prachtig met de gepassioneerde liederen van de talrijk meegereisde supporters van RUSG Union. Een magische sfeer die je nergens anders in Europa zult ervaren.

Een onvergetelijke incentive

Deze reis naar Liverpool staat bovenaan onze lijst van de meest succesvolle incentives die we ooit bij way2events hebben georganiseerd. Van de hoogtepunten op het voetbalveld tot de muzikale en culinaire hoogtepunten diep in het hart van de stad. Als een meesterlijke compositie, waarin elke noot haar volmaakte rol vervulde.

Klik hier voor een overzicht van alle tailor-made incentives »

Vraag hier vrijblijvende informatie op. We horen graag van u!

info@way2events.be Leuvensesteenweg 510 - 1930 Zaventem
Luikersteenweg 23 - 3500 Hasselt

+32 2 342 15 50 +32 11 77 15 50

BTW: BE0862040681


Or connect with us on social media!

X