Verken het Hart van Bilbao

Beleef Bilbao op een unieke manier met een onvergetelijke incentive, zorgvuldig samengesteld door way2events. Verwacht meer dan de gebruikelijke uitstapjes: wij nemen je mee op een avontuur waarbij je de rijke cultuur, adembenemende architectuur en sublieme culinaire wereld van Bilbao echt leert kennen. Onze incentive is ontworpen om je de verborgen parels van de stad te laten ervaren, op een manier die zowel persoonlijk als professioneel aanvoelt. Bij way2events geloven we dat elke reis een verhaal vertelt, en we kunnen niet wachten om samen met jou het verhaal van Bilbao te ontdekken.

Dag 1: Ontdekking op twee wielen in het hart van Bilbao

Ons avontuur begon met een energieke fietstocht langs de kronkelende Nervión rivier, dwars door het kloppende hart van Bilbao. Terwijl we ons onderdompelden in de levendige sfeer van de stad verruilden we bij het vallen van de avond de fiets voor een tafel in een trendy Baskisch restaurant. Hier werden we getrakteerd op een dinerervaring, waar traditionele gerechten verrassend vernieuwd werden. Een onvergetelijke start van de incentive die ons een voorproefje gaf van wat Bilbao te bieden heeft.

Dag 2: Cultuur en culinair genot

Onze tweede dag was een mix van historie en hedendaagse cultuur. Onze ochtend begon bij de majestueuze Bizkaia-brug, gevolgd door een bezoek aan het adembenemende San Juan de Gaztelugatxe, een plek die elke Game of Thrones-fan zeker zal herkennen. Na een authentieke lunch in Bermeo, waarbij we genoten van de beroemde paella, lieten we ons verrassen door de smaken van lokale wijnen. Onze culinaire ontdekkingsreis bereikte zijn hoogtepunt met een voortreffelijk diner in Azurmendi, een restaurant dat met drie Michelinsterren bekroond is. Hier werden we niet alleen getrakteerd op uitzonderlijke gerechten, maar ook op een onvergetelijke incentive ervaring die de rijke diversiteit van Bilbao's gastronomie belichtte.

Dag 3: Kunst en reflectie in het Guggenheim Museum

Met het aanbreken van dag 3 kondigde het hoogtepunt van deze incentive in Bilbao zich aan: een privébezoek aan het Guggenheim Museum. In de serene ambiance van dit architectonische meesterwerk hadden we de kans om de adembenemende collectie van moderne kunst in alle rust te bewonderen. Dit bezoek bood meer dan een visuele traktatie; het was een uitnodiging tot diepgaande reflectie over de rol van kunst en cultuur in ons leven.

Terugblik op een onvergetelijke incentive in Bilbao

Deze door way2events zorgvuldig georganiseerde incentive heeft onze verwachtingen overstegen. Het was een verrijkende belevenis die ons niet alleen nader tot elkaar bracht, maar ons ook diepe inzichten gaf in de ziel van Bilbao. Van de rijke historie tot de culturele vibratie van plekken zoals San Juan de Gaztelugatxe; elke ervaring verrijkte onze incentive op unieke wijze. Met way2events ervaar je Bilbao op een manier die je altijd bij zal blijven, vol momenten van ontdekking en verwondering.

 

Klik hier voor een overzicht van alle tailor-made incentives »

Vraag hier vrijblijvende informatie op. We horen graag van u!

info@way2events.be Leuvensesteenweg 510 - 1930 Zaventem
Luikersteenweg 23 - 3500 Hasselt

+32 2 342 15 50 +32 11 77 15 50

BTW: BE0862040681


Or connect with us on social media!

X