Steampunk personeelsevent

The staff event off the year!

Dit jaar mocht way2events de handen in mekaar slaan om één van onze klanten, Cegeka hét personeelsevent van het jaar te bezorgen! Niet zomaar een personeelsevent, een out-off-the-box staff party waar nog lang over zal worden nagepraat op de wandelengangen van het bedrijf!

Vanaf het ogenblik dat de briefing binnenkwam steeg de adrenaline reeds in ons bureau, daar het naast een mooie creatieve challenge ook reeds jaren een toonaangevend event was in de sector. Nu was het aan way2events om de verwachtingen van vorige edities te overtreffen. Een uniek, origineel concept , let’s go Steampunk!

2000 feestgangers in Steampunk thema.

Na een opbouw van 5 dagen, met 2.350m² houten vloer, 6 verschillende en uiteenlopende tenstructuren, 3 aparte podia, 50 artiesten, een thema-bus die als bar fungeerde,3 grote food-zones, een smoker, een foodtruck en 5 vrachtwagens aan decoratie was de parking van onze klant omgebouwd tot een gigantische eventruimte in Steampunk thema!

Met het Steampunk concept creëren we een wereld waar er geen technologische revolutie is geweest. Een universum vol met radars, tandwielen, stoommachines en bizarre figuren. Natuurlijk mocht de stomende randanimatie voor de 2000 aanwezige niet ontbreken!

Een goede blend tussen live muziek en DJ's vulden de avond muzikaal. Way2events maakte een selectie van straattheater artiesten en danseressen, die hun intrede maakte tijdens een epische parade door het terrein. Een MC zweepte vervolgens het publiek  op.

Tijdens de zonsondergang ontwaakte de mechanische vuurspuwende draak en barstte het feest los! Om middernacht gaat het laatste party-uur van start met vuurspuwers op het dak van het kantoorgebouw. Kortom een stomend personeelsevent waar de vonken vanaf sprongen!

De aanwezigen reageerde laaiend enthousiast alsook de artiesten vonden het een “mini-tomorrowland”. 

Klik hier voor een overzicht van alle tailor-made events »

Vraag hier vrijblijvende informatie op. We horen graag van u!

info@way2events.be Leuvensesteenweg 510 - 1930 Zaventem
Luikersteenweg 23 - 3500 Hasselt

+32 2 342 15 50 +32 11 77 15 50

BTW: BE0862040681


Or connect with us on social media!

X