Match Meekers

Een nieuw jaar, brengt nieuwe wetten, maar voor onze klant ook een nieuw logo. Één van de topprioriteiten van onze klant - een accountant kantoor - was deze info op een duidelijke en verstaanbare manier bij hun klanten overbrengen en hun nieuw logo in de verf te zetten door het organiseren van een corporate event. 3 Topics werden gekozen en gekoppeld aan een gezellige netwerkavond.

Plaats van afspraak: Stayen, het stadion van voetbalclub STVV. Voordat het officiële programma begon, gaven we de genodigden de kans om deel te nemen aan de stadiontour. Onder leiding van een clubicoon kon men een kijkje achter de schermen nemen van dit recent vernieuwde stadion.

Tijdens een corporate event kan een openingsspeech natuurlijk niet ontbreken. Deze vond plaats in de tribune, waarbij de werknemers het nieuwe logo vormde in de middencirkel. Na deze verwelkoming werden de ruim 400 genodigden in een rotatiesysteem doorheen de avond geloodst. In korte sessies van een half uur kon men de nieuwigheden ontdekken in de verschillende break-out rooms.

Na deze infosessies was het tijd voor de netwerkingsreceptie, of men kon een bezoek brengen aan één van de partner-standen. Om de avond af te ronden kreeg men als zoete herinnering van dit corporate event een zakje gepersonaliseerde M&M's bedrukt met het nieuwe logo van onze klant.

Vraag hier vrijblijvende informatie op. We horen graag van u!

info@way2events.be Leuvensesteenweg 510 - 1930 Zaventem
Luikersteenweg 23 - 3500 Hasselt

+32 2 342 15 50 +32 11 77 15 50

BTW: BE0862040681


Or connect with us on social media!

X