Fandorp Club YLA bij de Bekerfinale Vrouwenvoetbal - Club YLA vs. OHL

Voor de bekerfinale vrouwenvoetbal tussen Club YLA en OHL heeft way2events het fandorp voor Club YLA georganiseerd. Dit corporate event bood de supporters een onvergetelijke ervaring en verzekerde maximale zichtbaarheid voor de sponsors van Club YLA.

Visibiliteit voor Sponsors

Way2events zorgde ervoor dat de sponsors Pepsi en Nakd prominent aanwezig waren op het fandorp. Een opvallende ballonnenboog in de kleuren van Nakd markeerde de ingang, waardoor bezoekers direct werden verwelkomd door de branding van de sponsor. Dankzij de hoge opkomst en de enthousiaste sfeer genoten zowel Pepsi als Nakd van een sterke merkbeleving onder de fans.

Activiteiten en Entertainment

Het fandorp bood een breed scala aan activiteiten en entertainment voor de supporters. Een DJ zorgde voor een feestelijke sfeer met geweldige muziek, waardoor de fans al vroeg in de stemming kwamen voor de wedstrijd. Er was een uitstekende catering met frietjes en hamburgers, perfect voor een echt voetbalevenement.

Daarnaast was er een fanshop aanwezig waar supporters de nieuwste Club YLA-merchandise konden kopen. Dit bood niet alleen een kans voor de fans om hun team te steunen, maar ook een extra bron van inkomsten voor de club.

Interactieve Sportactiviteiten

Een van de hoogtepunten van het fandorp was de penaltycorner, waar fans hun voetbalkunsten konden laten zien en punten konden scoren. Nog spectaculairder was de pannakooi, waar bezoekers de unieke kans kregen om het op te nemen tegen de Belgische kampioen Panna. Deze intense duels zorgden voor opwinding en adrenaline: een onvergetelijke ervaring voor iedereen die de uitdaging aanging.

Fotobooth

Om de dag helemaal af te maken, was er een fotobooth waar supporters vrolijke foto's konden maken met de mascottes van Club YLA. De fans genoten zichtbaar van deze momenten, en de foto's werden massaal gedeeld op sociale media, wat extra exposure opleverde voor zowel Club YLA als de sponsors.

Het fandorp van Club YLA bij de bekerfinale vrouwenvoetbal was een doorslaand succes dankzij way2events. Dit corporate event bood de supporters een onvergetelijke ervaring en zorgde voor maximale zichtbaarheid voor de sponsors. Met een perfecte mix van entertainment, sportactiviteiten en branding was dit evenement een uitstekend voorbeeld van hoe een corporate event georganiseerd moet worden.

Belang van Corporate Events

Corporate events zoals deze zijn cruciaal voor het versterken van de merkbeleving en het creëren van betrokkenheid bij het publiek. Way2events heeft nog maar eens mogen bewijzen een expert te zijn in het organiseren van dergelijke evenementen, waarbij zowel sponsors als fans centraal staan. Het fandorp van Club YLA is een uitstekend voorbeeld van hoe een goed uitgevoerd corporate event kan bijdragen aan de algehele succeservaring van een sportevenement.

Klik hier voor een overzicht van alle tailor-made events »

Vraag hier vrijblijvende informatie op. We horen graag van u!

info@way2events.be Leuvensesteenweg 510 - 1930 Zaventem
Luikersteenweg 23 - 3500 Hasselt

+32 2 342 15 50 +32 11 77 15 50

BTW: BE0862040681


Or connect with us on social media!

X