Corporate event: Bohemian garden

SD Worx, de marktleider op het gebied van HR-oplossingen, blies in 2021 75 kaarsjes uit … Echter, het langverwachte verjaardagsfeestje werd omwille van dat vervelende virus even uitgesteld om dan achteraf dubbel zo hard te worden gevierd in 2022!  

De briefing 

De briefing aan ons creatief team was kristalhelder met keywords als outdoor, rainproof, festival vibe, Bohemian. We kregen evenwel een kleine voetnoot mee … de klant heeft de traditie om jaarlijks de start van het nieuwe jaar uitbundig te vieren, gaat ondertussen prat op een eigen SD Worx Band en last but not least … ontiegelijk veel concepten en locaties werden reeds afgevinkt als ‘Been there, Done that’.

They got our attention! Maar liefst veertien locaties passeerden de revue, beschikbaarheden werden afgetoetst, artiesten, bands en deejays gepolst, cateraars getest (yummie).

Party at Zanzibar!

En ja hoor, op 10 juni stond Zanzibar volledig in het teken van ‘75 Years SD Worx’. De reeds prachtige locatie werd extra onder handen genomen door ons decoteam en uitgebreid met 750 vierkante meter inclusief een trendy tentzeil, nomad style. Zelfs een heuse festival camping werd eraan toegevoegd!

Twee podia met verschillende line-up waarborgden fijne acts gedurende de ganse avond. Trendy catering en een fel gesmaakt knaloptreden van de SD Worx Band zorgden ervoor dat de 1.500 party people die 75 SD Worx-jaren op een schitterende manier vierden … of om het met het SD Worx credo te zeggen: ‘They sparked Together!’

Klik hier voor een overzicht van alle tailor-made incentives »

Vraag hier vrijblijvende informatie op. We horen graag van u!

info@way2events.be Leuvensesteenweg 510 - 1930 Zaventem
Luikersteenweg 23 - 3500 Hasselt

+32 2 342 15 50 +32 11 77 15 50

BTW: BE0862040681


Or connect with us on social media!

X