When the Belgians of Union Saint Gilles & Way2events are too fast for the Germans in Berlin!

Berlijn, de bruisende hoofdstad van Duitsland, is een ware schatkamer voor geschiedenis, cultuur en EISEREN UNION. Als incentive bureau biedt way2events incentives aan naar het hart van Berlijn, waarbij klanten niet alleen de stad verkennen, maar ook deelnemen aan het lokale culturele leven. De stad is tevens gastheer van topvoetbal, zoals de recente UEFA Europa League-wedstrijd tussen Union Saint-Gilloise en Union Berlin. Way2events is al jaren actief in het organiseren van deze combinaties van incentives en sportstravel voor clubs en hun business groepen dus rekende Union Saint-Gilloise op way2events om alles perfect te regelen.

Waarom een incentivereis naar Berlijn?

Sinds de val van de Berlijnse Muur in 1989 is de cultuurrijke hoofdstad van Duitsland uitgegroeid tot een populaire bestemming. Met zijn indrukwekkende historische bezienswaardigheden, zoals de Brandenburger Tor en de East Side Gallery, en een breed scala aan musea en kunsttentoonstellingen, biedt Berlijn een onvergetelijke ervaring voor iedereen.

Way2events, uw betrouwbare incentive partner naar Berlijn

Way2events bezocht Berlijn recentelijk met een sportieve reden: als travelpartner van Union Saint-Gilloise, zorgden wij ervoor dat alles soepel verliep. Van start tot 2min voor de finish,  liep alles als een Zwitserse klok. Iedereen genoot van de trip inclusief een spetterende wedstrijd met een prachtig resultaat 3-3….  Echter, kregen we plots te maken met een vroeg paasgeschenkje van de Berlijnse Airport autoriteiten om exact 23.32u… zoals hier beschreven door Pieter-Jan Calcoen, voetbaljournalist van Het Nieuwsblad en ook mooi verteld in de SJOTCAST (‘25:55’ – ‘33:30’) van het Nieuwsblad. Ook te beluisteren op spotify, ’90 minutes’ (‘19:50’ – ‘24:15’) van Sporza en Friends of Sports.

Dankzij de efficiënte en snelle aanpak van way2events werden alle logistieke zaken, zoals hotelkamers, bagageafhandeling, vervoer, lunchpakketten en trainingsfaciliteiten, in een mum van tijd geregeld.

Het deed het team van way2events ergens terugdenken aan de hulp die ze boden na de aanslag in Zaventem. Ook toen toonden way2events aan dat we snel en efficiënt kunnen schakelen door snel en adequaat mee te kunnen denken en organiseren onder zeer “speciale” momenten. Lees hier de volledige gebeurtenis in het Mice Magazine.

Laat way2events uw incentivereis naar Berlijn organiseren

Kiezen voor way2events als uw reispartner bij het organiseren van een incentive trip naar Berlijn betekent kiezen voor een onvergetelijke ervaring in deze diverse en multiculturele wereldstad. Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij uw droomreis naar Berlijn te realiseren. Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op!

Vraag hier vrijblijvende informatie op. We horen graag van u!

info@way2events.be Leuvensesteenweg 510 - 1930 Zaventem
Luikersteenweg 23 - 3500 Hasselt

+32 2 342 15 50 +32 11 77 15 50

BTW: BE0862040681


Or connect with us on social media!

X