San Diego, dé plek voor een top event!

Een meeting of congress kan natuurlijk alleen maar succesvol zijn als het wordt gehouden op een bijzondere locatie. Niemand heeft zin om een of andere uiteenzetting aan te horen in een donker kantoorpand, tijd voor een unieke locatie dus. San Diego, één van de grootste steden van heel Californië heeft voor een grote multinational uit de farmaceutische sector gediend als plaats voor een 5-daags congress.

Een bijzonder congress in San Diego

De stad San Diego is natuurlijk een top locatie als het aankomt op het organiseren van een congress of meeting. Naast het prachtige weer is er namelijk ook een groot aantal bezienswaardigheden te beleven. Zo heb je hier kilometer lange stranden waar men na een dag lang vergaderen en luisteren tijdens de incentive echt even tot ontspanning kan komen. Ook vind je hier de spectaculaire Cliffs aan de kust, ideaal voor een top foto voor op Instagram of Facebook.

Naast de prachtige natuur kan je ook genoeg ontdekken in de stad zelf. San Diego staat bekend om het grote centrum met de vele wolkenkrabbers. Een Amerikaanse stad die alles te bieden heeft als je op zoek bent naar een onvergetelijke tip. Een meer Amerikaanse stad dan San Diego zal je niet zo snel tegenkomen voor een congress!

Culinaire hotspots

Naast het regelen van de nodige organisatie van het congress hebben wij diverse bijzondere culinaire hotspots uitgezocht voor alle deelnemers. Gelukkig is er in San Diego meer dan genoeg om te proeven en te beleven, we hebben de deelnemers dan ook gewezen op de meest gezellige en hipste restaurants in de stad. Dankzij deze culinaire ervaring is de 5-daagse incentive pas echt een compleet pakket geworden, een congress waar men nog voor een lange tijd aan terug zal denken.

Ben jij nu ook benieuwd wat er allemaal te zien is in de stad San Diego? Wil jij ook de frisse zeewind in je gezicht voelen terwijl je over de witte stranden loopt? Wij staan altijd voor je klaar als het aankomt op het organiseren van het leukste en meest unieke congress, meeting of incentive die je je maar voor kunt stellen.

Neem snel een kijkje op de website van way2events om een beeld te krijgen over het soort meeting of congress wat wij voor jou op poten kunnen zetten!

Vraag hier vrijblijvende informatie op. We horen graag van u!

info@way2events.be Leuvensesteenweg 510 - 1930 Zaventem
Luikersteenweg 23 - 3500 Hasselt

+32 2 342 15 50 +32 11 77 15 50

BTW: BE0862040681


Or connect with us on social media!