Incentive: Reims and sparkling bubbles

Reims de stad vol rijke, charmante geschiedenis!

Een stad die je aandacht weet te trekken. Een rijke, charmante geschiedenis en 4 geweldige gebouwen zetten Reims op de werelderfgoedlijst van de UNESCO.Wanneer u in Reims bent, bezoek dan de basiliek Saint-Remi, het museum Saint-Remi en het Palais du Tau. Het zijn enkele van de vele historische magneten. Om de stad wat beter te leren kennen organiseerden we een gepersonaliseerd stadsspel. Een unieke manier om kennis te maken met de rijke cultuur die deze schat te bieden heeft. De 3-daagse incentive was gevuld met prachtige bezienswaardigheden.

Alle culturele sites worden met de dag populairder, hoewel de echte schat op het platteland van de stad te vinden is.
Hier vinden we kleine parels, die vele weken in stilte leven en wachten op hun tijd om te schitteren. We hebben het natuurlijk over de champagne.
Reims is het centrum van de champagnestreek in Noord-Frankrijk. De weg naar deze provincie alleen al is een spectaculaire ervaring met de meest geweldige uitzichten.
De wijngaarden houden je duizenden kilometers lang verbaasd, ze nemen je mee naar de mooiste plekjes.

La Bonne Vie

Een stop bij één van de beste champagnehuizen van Reims bleef niet uit. Vranken Pommery ontving ons met open armen om in het verhaal van de wijnproductie te stappen.
Een groot champagnehuis met een rijke geschiedenis, gevuld met het beste in sprankelende bubbels. Voor een waar avontuur daal je 116 treden af in de wijnkelder om een paradijs voor wijnliefhebbers te ontdekken. De wijnkelder is ingericht en ontworpen met het fijnste vakmanschap om de twee passies van Vranken Pommery, moderne kunst en wijnproductie, te combineren.

Onze dag werd voortgezet in Damery waar we een stop maakten bij het champagnehuis van Maurice Delabaye & Fils. Onze klanten kregen het verhaal te horen van de tradities van de familie Delabaye. Een bezoek aan hun wijnkelder bleef niet uit. We werden meegenomen op een exclusieve rondleiding door de hele wijnproductie.
Tijdens de rondleiding achter de schermen gaf de expert zelf, Maurice Delabaye, ons tips en trucs die hij gedurende tientallen jaren heeft geleerd om de perfecte champagne te maken.

Naast de champagnereis trakteerden we onze klanten op een aantal buitengewone diners in verschillende restaurants met een Michelin-ster.
Verschillende gastronomische ervaringen werden geserveerd met een fantastische champagne op unieke locaties.

Onze 3-daagse incentive werd afgesloten met veel glimlachen een bus gevuld met champagne terwijl we herinneringen deelden op de terugreis.

Als u geïnteresseerd bent om zelf sprankelend Reims beter te leren kennen, laten we het dan doen!

Klik hier voor een overzicht van alle tailor-made incentives »

Vraag hier vrijblijvende informatie op. We horen graag van u!

info@way2events.be Leuvensesteenweg 510 - 1930 Zaventem
Luikersteenweg 23 - 3500 Hasselt

+32 2 342 15 50 +32 11 77 15 50

BTW: BE0862040681


Or connect with us on social media!

X