SD Workx: 'Be a spark' - New Years Party 2024

Bij way2events tillen we jouw corporate festival naar een ander niveau. Vergeet 'gewoon memorabel' – wij gaan voor grensverleggend en trendcreërend. Denk aan evenementen die de zintuigen prikkelen en de verbeelding tarten. We zijn niet alleen jouw partner; we zijn je creatieve bondgenoot, volledig toegewijd aan het omtoveren van elk evenement in een explosie van ervaringen die verder gaan dan 'wow'. Bij ons vind je geen standaardaanpak; elk evenement is een unieke reis die de verwachtingen niet alleen ontmoet, maar ze met lichtsnelheid achter zich laat.

"Wij gaan voor grensverleggend en trendcreërend."

EEN TRADITIE VAN EXCELLENCE: SD WORX-EVENEMENTEN

Onze lange en vruchtbare samenwerking met SD Worx Belgium, een vooraanstaand HR-bedrijf, is een toonbeeld van onze expertise en toewijding. Na het succesvol organiseren van hun 75-jarig jubileum en het 'SD Worx goes 90's' evenement, waren we vereerd om voor het derde opeenvolgende jaar een groots personeelsfeest voor hen te mogen organiseren.

'BE A SPARK: EEN EVENEMENT DAT INSPIREERT

Het thema van dit jaar, 'Be a Spark', was een directe weerspiegeling van SD Worx's kernwaarde: het creëren van een plezierige en stimulerende werkomgeving. Dit thema werd naadloos geïntegreerd in alle aspecten van het evenement, waardoor het een verlengstuk werd van de bedrijfscultuur van SD Worx.

EEN ONGEKEND HOGE OPKOMST EN INNOVATIEVE RUIMTE-INDELING

En of het een schot in de roos was! Dit jaar mochten we een recordaantal van 2000 gasten verwelkomen, een aanzienlijke toename ten opzichte van het voorgaande jaar. Voor het tweede opeenvolgende jaar werd de Nekkerhal op een innovatieve wijze ingericht met duurzaam en trendy meubilair, een indrukwekkende sailcloth tent van 10m-22m, een spectaculair podium, 5 bars, 15 cateringstanden en een scala aan animaties en activiteiten. Alles om onze feestvierders een onvergetelijke avond te bezorgen.

ONZE VISIE OP BEDRIJFSEVENEMENTEN

Bij way2events zien we personeelsfeesten als de levensader van een bloeiende bedrijfscultuur. Ze zijn meer dan bijeenkomsten; ze zijn momenten waar magie gebeurt en collega's een familie worden. Gelach dat galmt door de hallen, ontspanning in elke handdruk - dat is onze handtekening. We creëren niet zomaar evenementen; we smeden het sociale weefsel dat teams sterker en gelukkiger maakt, diep verbonden in vreugde en samenhorigheid.

Een speciale dank gaat uit naar de medewerkers van SD Worx, wiens aanwezigheid en energie het 'SD Worx: Be a Spark' Nieuwjaarsfeest tot een enorm succes maakten. We kijken enthousiast uit naar het creëren van meer onvergetelijke evenementen in de toekomst.

Klik hier voor een overzicht van alle tailor-made incentives »

Vraag hier vrijblijvende informatie op. We horen graag van u!

info@way2events.be Leuvensesteenweg 510 - 1930 Zaventem
Luikersteenweg 23 - 3500 Hasselt

+32 2 342 15 50 +32 11 77 15 50

BTW: BE0862040681


Or connect with us on social media!

X