Outlaws 2023

In 2023 worden de pioniers de outlaws, zij die in de digitale wereld altijd een stap verder gaan en durven nieuwe horizonten te verkennen. Ze bewandelen nieuwe paden om een nog mooiere toekomst te schrijven. Dit thema is perfect op maat gemaakt voor de medewerkers van Cegeka en vormt de kern van het evenement van 2023.

Venue

Geïnspireerd door de populaire tv-serie Westworld, werd naast de Cegeka Arena een fantastisch festivalterrein opgebouwd in de outlaws-stijl. Het begint allemaal vanaf nul, waarbij alles tot in de puntjes wordt verzorgd, van het aanvragen van water via de watermaatschappij tot het opruimen van de locatie achteraf. De beleving staat centraal, daarom zijn er drie podia opgezet: een akoestische livehoek waar bands hun beste optredens kunnen geven, een hoofdpodium en een hardstyle arena. Voor 3000 bezoekers moesten er verschillende foodstands, drankpunten en animatiezones worden gecreëerd, allemaal perfect in thema aangekleed.

Animatie & Beleving

Het doel is om niet zomaar één podium met vier artiesten neer te zetten en klaar. Iedereen moet iets vinden waar ze van kunnen genieten, van een rodeostier en een casinosaloon tot een silent disco-zone. Van een echte knipbeurt bij de barber tot een karikatuurtekening en een groepsfotobooth, we hebben het allemaal. De line-up, het festivalplan en de social media-campagne werden tot in de puntjes uitgevoerd om de beleving op de dag zelf maximaal te maken.

Culinair

Ook op culinair gebied moet er diversiteit zijn, zodat de medewerkers kunnen genieten van trendy burgers, vegetarische gerechten of heerlijke mocktails. Dankzij de expertise van Atelier V wordt er een breed scala aan gerechten geserveerd. Maar wat het nog mooier maakt, is de creatieve samenwerking tussen Atelier V en Way2events. Hierdoor werden bars, togen en opruimzones op een vakkundige manier in het thema opgenomen of gedecoreerd. Alles ademt de look en feel die Cegeka heeft gekozen, waardoor de medewerkers zich echt in een Outlaw-dorp wanen.

Duurzaamheid

Voor elk bedrijf en evenementenorganisatie is duurzaamheid momenteel een hot topic. Bij dit evenement werden echte glazen gebruikt om het gebruik van plastic tot een minimum te beperken. Duurzaam bestek werd gebruikt en afval werd gescheiden om maximaal in te zetten op recycling. Deelnemers werden aangemoedigd om alleen in te schrijven als ze zeker wisten dat ze zouden komen, om het aantal no-shows tot een minimum te beperken. Er werden bussen ingezet om de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden.

Cegaka Outlaws 2023 is niet zomaar een corporate event of personeelsfeest. Het is een unieke belevenis die medewerkers meeneemt naar een andere wereld, waar ze zich kunnen onderdompelen in een geweldige sfeer en de vrijheid voelen om grenzen te verleggen. Met een perfecte mix van entertainment, culinaire hoogstandjes en duurzaamheid, is dit evenement ongetwijfeld legendarisch.

Klik hier voor een overzicht van alle tailor-made incentives »

Vraag hier vrijblijvende informatie op. We horen graag van u!

info@way2events.be Leuvensesteenweg 510 - 1930 Zaventem
Luikersteenweg 23 - 3500 Hasselt

+32 2 342 15 50 +32 11 77 15 50

BTW: BE0862040681


Or connect with us on social media!

X