Cegeka Black Masquerade 2024: Een Nacht van Mysterie

Op een magische avond in 2024 veranderde de omgeving van de Cegeka Arena in Genk in een wereld vol elegantie, mysterie en dansende schaduwen voor het personeelsfeest "Black Masquerade".

Way2events had de eer om dit stijlvolle en klassevolle evenement te organiseren, waar de ware identiteit van de 3000 bezoekers verborgen bleef achter de verleiding van intrigerende maskers. Dit tijdloze concept, speciaal op maat gemaakt voor de medewerkers van Cegeka, bood een onvergetelijke ervaring die elegantie en mysterie perfect combineerde.

Een festivalterrein van weelde en glamour

Naast de Cegeka Arena creëerden we een adembenemend festivalterrein in de betoverende stijl van Black Masquerade. Elk detail was zorgvuldig gepland om elke seconde van de beleving van de bezoekers te maximaliseren. Drie unieke podia vormden het hart van het feest: een akoestische live hoek in een sfeervolle spiegeltent, een hoofdpodium voor grootschalige optredens en een dansarena in een glazen serre. Daarnaast konden gasten genieten van diverse eetkraampjes, drankpunten en entertainmentzones, allen doordrenkt met dezelfde sfeer van mysterie en elegantie.

Ervaring en Animatie: voor elk wat wils

Bezoekers hadden de kans om zich volledig onder te dompelen in een wereld van mysterie en elegantie. Ze konden verdwalen in een intrigerend doolhof, genieten van een verfijnde English High Tea, zich laten betoveren door de kunsten van een goochelaar, deelnemen aan elegante dansworkshops en zich opmaken bij een stijlvolle make-up stand. Daarnaast waren er mogelijkheden om eigen maskers te verfraaien en deel te nemen aan een schermworkshop. De zorgvuldig samengestelde line-up, het gedetailleerde festivalplan en de doordachte social media-campagne waren tot in de puntjes uitgevoerd om de ervaring op de dag zelf te maximaliseren.

Guardians: belichaming van Cegeka’s waarden

Tijdens het evenement introduceerden we enkele bijzondere Guardians, die de kernwaarden van Cegeka belichaamden: familie, nauwe samenwerking, innovatie en vakmanschap. Deze personages, waaronder de Guardian of Craftsmanship, Guardian of Silence & Mystery, en Guardian of Elegance, creëerden onvergetelijke momenten gedurende de avond. Ze boden de gasten de gelegenheid om hun eigen pad te volgen en op een unieke en betekenisvolle manier kennis te maken met de essentie van Cegeka.

Culinaire Verwennerij: een wereld van smaak

Het culinaire aanbod tijdens de Black Masquerade was net zo divers en verfijnd als het evenement zelf. Medewerkers genoten van trendy pinsas, smaakvolle pasta, loaded hummus en een chique Black Belgian BBQ. Heerlijke hapjes werden constant rondgedragen en een late night snack maakte de avond compleet. Dankzij de expertise van Atelier V werd een breed scala aan gerechten geserveerd, perfect afgestemd op het thema van de Black Masquerade. De samenwerking tussen Atelier V en way2events zorgde ervoor dat bars, balies en opruimgebieden naadloos in het thema werden geïntegreerd, waardoor de medewerkers zich volledig ondergedompeld voelden in een wereld van mysterie en elegantie.

Een muzikale avond vol hoogtepunten

Gezien het diverse publiek, bestaande uit zowel Belgen als Nederlanders, zorgden we voor een breed scala aan muzikale optredens. In de sfeervolle spiegeltent genoten bezoekers van intieme live optredens, terwijl de glazen serre gevuld was met energieke techno en house beats van Belgische en Nederlandse DJ's zoals Darkraver en Karakals. Op het hoofdpodium konden de bezoekers uitbundig meedansen met allround DJ's zoals Butterfly Effect en Crazy Sir G. Om 22:30 uur, na een indrukwekkende samenkomst van de Guardians, begon het hoogtepunt van de avond: een spectaculaire show van Lost Frequencies. De avond werd uiteindelijk afgesloten met een onvergetelijke performance door Omdat het Kan & Average Rob, die het hoofdpodium eer gaven met hun unieke stijl.

Een betoverende terugblik

Cegeka - Black Masquerade 2024 was een magische avond vol weelde, glamour en mysterieuze elegantie. Way2events is trots dat we dit unieke evenement hebben mogen organiseren en kijken met veel voldoening terug op deze bijzondere ervaring. Het was een avond waarin elke medewerker van Cegeka kon genieten van een wereld vol mysterie en klasse. We zien uit naar toekomstige samenwerkingen om nog meer onvergetelijke ervaringen te creëren. Onze dank gaat uit naar Cegeka België en Cegeka Nederland voor het vertrouwen in ons.

Klik hier voor een overzicht van alle tailor-made incentives »

Vraag hier vrijblijvende informatie op. We horen graag van u!

info@way2events.be Leuvensesteenweg 510 - 1930 Zaventem
Luikersteenweg 23 - 3500 Hasselt

+32 2 342 15 50 +32 11 77 15 50

BTW: BE0862040681


Or connect with us on social media!

X