Bedrijfsfestival: hoge WAUW-factor!

Op en top gepersonaliseerd staff event!

Toen D’ieteren ons contacteerde om mee te denken over een ‘eigen festival’ kirden er intern bij Way2events een aantal van plezier. Immers, niks is mooier dan wanneer concepten worden opgepikt door bedrijven die steevast ervan overtuigd zijn dat dit ook voor hen een ‘must have’ is!

Het verhaal werd alsmaar mooier aangezien het de eerste keer in 12 jaar zou zijn dat deze Bel 20 topper al zijn divisies zou uitnodigen op een personeelsfeest! Kortom, 2.000 personeelsleden ready to party! Absolute vereiste was evenwel een centrale locatie in België die voldoende rain-proof was …

Voodoo Village Festival

Een aantal doorgedreven brainstorming- en feedbacksessies culmineerde in een prachtig concept. Het hippe Voodoo Village Festival in Grimbergen zou voor een dag een heuse D’ieteren stempel krijgen. De basis bleef evenwel Voodoo Village, maar zowel catering, stage, aankleding, artiesten, security en parking werden gefinetuned naar de wensen en noden van het eigen D’ieteren Festival. Het prachtige kasteel van Grimbergen werd natuurlijk meegetrokken in de beleving, net als de mooie omgeving. 

Extra pigment was natuurlijk dat de dag nadien alles terug Voodoo Village moest uitstralen om de verwachte 15.000 bezoekers te ontvangen. Geen nood echter, het productieteam van Way2events combineerde een creatieve wauw-factor met een strakke deadline zodat alle partijen een vlotte omschakeling konden beleven.

Samen feesten na een hiaat van 12 jaar vraagt natuurlijk extra aandacht inzake de line-up van artiesten en beleving, des te meer daar het publiek tweetalig was en cultureel gediversifieerd, wat eigen is aan een regio als Brussel. Want je wil natuurlijk op een gegeven ogenblik alle aanwezigen uit de bol zien gaan zonder scrupules en gêne!

Way2events goes all out!

Dankzij de ervaring van Way2events knalde het feest volledig door het dak. De opbouw verliep rimpelloos en de 2 stages waarborgden dat er voor ieder wat wils was … Toen op de mainstage DJ Ward de closing verzorgde, was iedereen aanwezig op het ‘D’ieteren Festival’ en konden we niet meer spreken van een ‘personeelsfeest’. Kortom, wauw-factor gegarandeerd! 

Klik hier voor een overzicht van alle tailor-made incentives »

Vraag hier vrijblijvende informatie op. We horen graag van u!

info@way2events.be Leuvensesteenweg 510 - 1930 Zaventem
Luikersteenweg 23 - 3500 Hasselt

+32 2 342 15 50 +32 11 77 15 50

BTW: BE0862040681


Or connect with us on social media!

X