Tussen historie en hightech: Incentive in Rotterdam

Met ruim een decennium aan de top van de evenementenwereld heeft way2events onlangs weer een sprankelende draai gegeven aan het begrip ‘teambuilding’ met een onvergetelijke incentive trip naar een bruisend Rotterdam. Elk detail van deze incentive zou gericht zijn op het smeden van sterke banden, met Rotterdams dynamische achtergrond als het perfecte canvas.

Inspirerende start: vanuit België naar het dynamische Rotterdam

Het ochtendgloren markeerde het begin van een veelbelovende 24u, terwijl de deelnemers aan boord stapten van de luxueuze teambus van KRC Genk voor de reis vanuit België naar Rotterdam. Het comfortabele interieur en het voorbijglijdende landschap bereidden ons voor op een incentive vol nieuwe ervaringen en teambuilding.

Bij aankomst in Rotterdam, direct gevoed door de energie van de stad, doken de deelnemers in een dynamisch stadsspel dat zorgvuldig was ontworpen om teamwork te stimuleren en creativiteit aan te wakkeren. Terwijl ze zich een weg baanden door zowel de historische als moderne wijken van de stad, te voet en per watertaxi, stonden ze voor uitdagingen die hen dwongen samen te werken en tegelijkertijd Rotterdam vanuit een nieuw perspectief te ervaren.

Nostalgische verbinding: Solextour door groen Rotterdam

Na het ochtendprogramma verzamelden de teams zich voor een lunch aan de waterkant. Met uitzicht op De Nieuwe Maas en de skyline van Rotterdam, konden de teams ontspannen, genieten van de lokale keuken en de gelegenheid benutten om hun ervaringen en inzichten van de ochtend te delen.

's Middags verruilde de groep het stadsleven voor een rustgevende Solextour door het groen rond Rotterdam. Tijdens deze nostalgische tocht, inclusief een ontspannen borrelstop in de natuur, werd de teamgeest versterkt en genoten de deelnemers van een prettige onderbreking van de stedelijke drukte eerder die dag.

Bruisend avondleven: Gastronomie, muziek én Koningsdag

Na een smakelijk diner in een feestelijk restaurant, waar de deelnemers werden verwend met een exquise maaltijd, dook de groep dieper in het bruisende nachtleven van Rotterdam, dat extra levendig was vanwege Koningsnacht. De mix van cultuur, muziek en festiviteiten zorgde voor een avond vol onvergetelijke momenten die perfect aansloten op de versterkte teamgeest na een middag vol ontspanning en verbinding.

De volgende ochtend, na een korte nacht, bereidde de groep zich voor op de terugreis met een gevoel van voldoening en cohesie. Deze incentive bleek niet alleen een unieke gelegenheid te zijn om Rotterdam te verkennen, maar ook een moment om te groeien als team.

Onvergetelijke herinneringen en toekomstige mogelijkheden

Deze terugblik op onze recente incentive in Rotterdam benadrukt way2events' vermogen om niet alleen evenementen te organiseren, maar werkelijk memorabele ervaringen te creëren die bijdragen aan het succes van elk bedrijf.

Dus, klaar om uw team te versterken?

Heeft deze terugblik u geïnspireerd en overweegt u een soortgelijke incentive-ervaring voor uw team? Neem dan contact op met way2events. Wij staan klaar om ook uw ideeën om te zetten in een onvergetelijke incentive die het potentieel van uw team maximaliseert.

Klik hier voor een overzicht van alle tailor-made incentives »

Vraag hier vrijblijvende informatie op. We horen graag van u!

info@way2events.be Leuvensesteenweg 510 - 1930 Zaventem
Luikersteenweg 23 - 3500 Hasselt

+32 2 342 15 50 +32 11 77 15 50

BTW: BE0862040681


Or connect with us on social media!

X