Toulouse, een ongekend juweel in het zuiden van Frankrijk

Incentive in Toulouse: de charme van ‘La Ville Rose’

Toulouse, een juweel aan de Garonne, presenteert zich als de perfecte locatie voor een incentive. De vierde stad van Frankrijk biedt een betoverende mix van geschiedenis, cultuur en een levendig stadscentrum, doordrenkt met charmante steegjes. De Roze Stad, zo genoemd vanwege het karakteristieke roze baksteen waarmee vele gebouwen zijn opgetrokken, vormt een idyllische bestemming. Onze recente samenwerking met RUSG Union bracht deze stad voor way2events helemaal tot leven!

 

‘Ik heb zelden zo’n rijke en diverse architectuur gezien.’

 

Een duik in de rijke historie van Toulouse

Deze zuiderse incentive vatte aan met een verkenning van de fascinerende geschiedenis die deze stad kenmerkt. Toulouse staat wereldwijd bekend om zijn opvallende roze terracotta gebouwen, en bij het verkennen van het historische centrum werden we volledig ondergedompeld in de grandeur van de Capitole de Toulouse. De start van een onvergetelijke reis, waarbij we de bruisende cultuur en het diepgaande erfgoed van deze stad ten volle hebben mogen ervaren.

Een betoverende dag bij de Basilique Saint-Sernin

Op de tweede dag namen we onze gasten mee naar de majestueuze Basilique Saint-Sernin, een van Europa's meest bekende pelgrimskerken. Langs de oevers van de schilderachtige Garonne rivier genoten we van de ongerepte natuurlijke schoonheid die Toulouse te bieden heeft. 's Avonds bereikte de spanning een hoogtepunt tijdens het bijwonen van de Europese voetbalwedstrijd tussen Toulouse en RUSG Union, een hoogtepunt voorde gasten van deze incentive. Ongeacht het gelijkspel van 0-0, waren onze gasten vol enthousiasme door de sfeer in de hospitality area.

Cité de l'Espace en culinaire avonturen

Op de laatste dag van onze incentive combineerden we moderne wetenschap en lokale culinaire hoogstandjes. Een bezoek aan de fascinerende Cité de l'Espace werd gevolgd door een verkenningstocht langs de lokale keuken op de vele levendige markten van Toulouse.

Elk moment van deze incentive in Toulouse was er een vol nieuwe ervaringen, ontdekkingen en onuitwisbare herinneringen. Het was een reis die onze gasten voor altijd bij zal blijven.

Toulouse, een bestemming die alle zintuigen prikkelt en elke bezoeker betovert met zijn diversiteit en hartelijke gastvrijheid.

Klik hier voor een overzicht van alle tailor-made incentives »

Vraag hier vrijblijvende informatie op. We horen graag van u!

info@way2events.be Leuvensesteenweg 510 - 1930 Zaventem
Luikersteenweg 23 - 3500 Hasselt

+32 2 342 15 50 +32 11 77 15 50

BTW: BE0862040681


Or connect with us on social media!

X