Premier League incentive: Een onuitwisbare ervaring in Londen

Bij way2events gaan we verder dan het organiseren van gewone incentives – wij creëren ongeëvenaarde ervaringen! Neem nu onze recente reis naar Londen. Een perfect voorbeeld van hoe wij het concept incentive keer op keer opnieuw definiëren. Deze keer stond alles in het teken van de Premier League-wedstrijd tussen Arsenal en Brighton, en geloof ons, het was een belevenis om niet snel te vergeten.

Reizen in stijl

Vanaf het station Brussel-Zuid stapten we aan boord van de Eurostar. Onze groep, bestaande uit fervente voetbalfans en liefhebbers van luxe, deelde de anticipatie op de snelle en comfortabele rit naar Londen. Op weg naar een dag met alleen maar hoogtepunten.

Hospitality in het hart van de actie

Bij aankomst in Londen werden onze gasten niet teleurgesteld. Voor deze incentive had way2events niet alleen topplaatsen geregeld voor de Premier League-match, maar ook een hospitality-ervaring in het hypermoderne Emirates Stadium van Arsenal, vlakbij het mooie Finsbury Park. Het stadion van The Gunners is vandaag het kloppende hart van de actie, een plek waar passie en de unieke energie van de Premier League samenkomen. Onze gasten genoten van een smakelijke lunch en verfrissende drankjes, terwijl de tribunes zich vulden en de spelers het heilige gras betraden.

Dineren met een adembenemend uitzicht

Na het laatste fluitsignaal was het moment aangebroken om achterover te leunen en de spanning van de dag te laten wegebben. Way2events vergezelde haar gasten naar een intiem diner op een van Londen's meest exclusieve locaties. Terwijl de lichten van de stad begonnen te fonkelen, deelden onze gasten verhalen en ervaringen. Een perfecte afsluiting van een spannende dag.

Conclusie: een incentive vol onvergetelijke momenten

Deze dag in Londen was zoveel meer dan een personeel-uitstapje. Het was een ervaring, waarin de passie voor voetbal, luxe reizen en culinair genieten samenvloeiden.

Bij way2events geloven we dat reizen niet alleen om de bestemming gaat, maar ook om het verhaal. Dit keer was het verhaal één van Premier League-avontuur, collegialiteit, en het genieten van het beste dat het leven te bieden heeft. Bij onze volgende incentive hopen we jou ook mee te nemen op een reis vol onvergetelijke momenten. Blijf op de hoogte!

Klik hier voor een overzicht van alle tailor-made incentives »

Vraag hier vrijblijvende informatie op. We horen graag van u!

info@way2events.be Leuvensesteenweg 510 - 1930 Zaventem
Luikersteenweg 23 - 3500 Hasselt

+32 2 342 15 50 +32 11 77 15 50

BTW: BE0862040681


Or connect with us on social media!

X