Malaga, een incentive met zon, zee en een vleugje cultuur

Way2events organiseerde een memorabele incentive naar Malaga, het historische hart van Andalucía. Deze trip combineerde zon, zee en een vleugje cultuur – precies wat onze klant zocht!

Culinaire ontdekking in Malaga

Onze reis begon met een comfortabele directe vlucht met Brussels Airlines, waarna we onze gasten meteen trakteerden op een culinaire ontdekkingsreis. Authentieke Spaanse tapas, een selectie van verfijnde wijnen en exclusieve diners in Malaga's voortreffelijke restaurants vormden de kern van deze ervaring. Een ware smaaksensatie, waarbij onze klanten de unieke smaken van Andalucía proefden.

Quote klant: “De tapas waren niet alleen een maaltijd, maar een introductie tot de ziel van Andalucía”

Verkenning van Malaga per fiets en boot

Onze incentive ging verder met een ontspannen fietstocht die onze gasten door het pittoreske historische centrum van Malaga leidde, langs de haven en naar charmante vissersdorpen. Maar uiteindelijk was het de betoverende boottocht bij zonsondergang die iedereen sprakeloos achterliet: een panoramisch uitzicht op de fonkelende skyline van Malaga, een perfecte prelude op een avond vol verwondering.

Cultureel Hoogtepunt: Het adembenemende Alcazaba

Het kroonjuweel van onze incentive in Malaga? Een bezoek aan het eeuwenoude Alcazaba. Dit 11e-eeuwse fort, een meesterwerk van Moorse architectuur, bood onze gasten niet alleen een duik in de geschiedenis, maar ook een ongeëvenaard uitzicht over de stad.

Quote klant: “Het was alsof we door de tijd reisden, elk uitzicht vertelde een verhaal”

Deze incentive trip naar Malaga was meer dan een uitje; het was een perfecte samensmelting van cultuur, culinaire verrukking en teambuilding. Elke activiteit was zorgvuldig gepland om niet alleen te entertainen, maar ook om inspirerende herinneringen te creëren.

Boek jouw incentive naar Malaga met way2events

Wil je ook deze unieke mix van historische verkenning en moderne luxe ervaren? Neem contact op met way2events voor een op maat gemaakte incentive die de geest verrijkt, het hart vult, en het team verenigt. Verken met ons het historische Malaga en de verborgen schatten van het warme Andalucía.

Klik hier voor een overzicht van alle tailor-made incentives »

Vraag hier vrijblijvende informatie op. We horen graag van u!

info@way2events.be Leuvensesteenweg 510 - 1930 Zaventem
Luikersteenweg 23 - 3500 Hasselt

+32 2 342 15 50 +32 11 77 15 50

BTW: BE0862040681


Or connect with us on social media!

X