Incentive naar Le Touquet-Paris-Plage

Til jouw teamervaring naar een hoger niveau met een Incentive naar Le Touquet

Ontgrendel een uniek avontuur

Zoekt u een bijzondere ervaring voor uw team of bedrijf? Onze incentive trip naar Le Touquet is dan de perfecte keuze. We organiseerden onlangs een memorabele incentive voor 100 personen, compleet met aangepast vervoer om zowel onze Nederlandse als Belgische gasten soepel naar hun bestemming te brengen.


Le Touquet-Paris-Plage, een prachtige bestemming aan de Opaalkust, blinkt uit met zijn elegante charme, brede zandstranden en levendige cultuur, perfect voor uw persoonlijke incentive. Dankzij onze expertise en lokale inzichten garandeerden we een naadloze en onvergetelijke incentive reis naar Le Touquet, nu ook beschikbaar voor uw team.

Persoonlijk geselecteerde activiteiten; voor ieders voorkeur

We begrijpen dat iedereen andere interesses heeft, daarom stellen we graag een gevarieerd programma samen dat alle deelnemers zal boeien. Of uw team nu op zoek is naar ontspanning, avontuur, of een mix van beide, we creëren een ervaring die garandeert dat iedereen de reis op zijn eigen manier kan beleven. van sportieve uitdagingen op het strand tot boeiende activiteiten in de stad. Van nostalgische trips doorheen de regio tot innoverende en unieke workshops.

Gastronomische hoogstandjes

Uiteraard is ook deze incentive niet compleet zonder het beleven van culinaire hoogstandjes in toprestaurants, die zowel een gezellige sfeer als heerlijk eten bieden. Of u nu houdt van gastronomische verwennerij of de voorkeur geeft aan het proeven van lokale delicatessen in een sfeervolle havenbistro, wij zorgen ervoor dat er voor elk wat wils is.

“Maar het avontuur eindigt niet voordat wij dat zeggen.”

Eindig de dag in stijl

Na een dag vol belevenissen en gastronomische verwennerij ronden we de avond af in stijl in één van de toonaangevende clubs van Le Touquet. Hier kunt u zich ontspannen, desgewenst de dansvloer betreden en de dag op een feestelijke wijze samen met uw collega's afsluiten.

Maak het onvergetelijk met way2events

Laat ons uw incentive naar Le Touquet omtoveren tot een opmerkelijke ervaring. Neem contact met ons op voor meer details en ontdek hoe we uw teambuilding of bedrijfsevenement naar een hoger niveau kunnen tillen. We zijn klaar om uw reisplannen te realiseren en blijvende herinneringen te creëren voor u en uw team.

Nodig uw team uit voor deze exclusieve reis en transformeer uw bedrijfsevenement in een onvergetelijk avontuur. Laten we samen herinneringen maken in Le Touquet-Paris-Plage.

Klik hier voor een overzicht van alle tailor-made incentives »

Vraag hier vrijblijvende informatie op. We horen graag van u!

info@way2events.be Leuvensesteenweg 510 - 1930 Zaventem
Luikersteenweg 23 - 3500 Hasselt

+32 2 342 15 50 +32 11 77 15 50

BTW: BE0862040681


Or connect with us on social media!

X