Incentive Highlights: Macadam in Birmingham

Het begin van 2024 stond voor Macadam, een vooraanstaande onafhankelijke expert in inspecties van off-lease voertuigen in Europa, in het teken van vernieuwing en teamversterking. Met de ambitie om de operationele samenwerking en de band tussen collega’s te versterken, organiseerde Macadam een bijzondere incentive in Birmingham, het kloppende hart van het Verenigd Koninkrijk. Deze stad, bekend om haar rijke industriële erfgoed en bruisende cultuur, vormde het perfecte decor voor een reis die gericht was op teambuilding en het maken van waardevolle herinneringen.

Historische ontdekkingstocht

De incentive begon met een boeiende thematische tour door Birmingham, geïnspireerd door de intrigerende verhalen van de Peaky Blinders. De deelnemers, gehuld in elegante outfits passend bij het tijdperk, werden meegenomen op een reis door de tijd. Deze unieke ervaring bood niet alleen een diepere kijk op de stad en haar verleden, maar creëerde ook een gedeelde beleving die de teamleden nader tot elkaar bracht.

Een avond van culinaire verfijning

Na de verrijkende culturele verkenning wachtte een diner in het bekende Grand Hotel, waar een heerlijk driegangendiner het team in staat stelde om in een luxe ambiance te ontspannen en van gedachten te wisselen. Deze culinaire ervaring was de ideale gelegenheid voor collega's om in een informele setting te netwerken, te lachen en te genieten van de fijne keuken, terwijl ze de banden binnen het team versterkten.

Dartcompetitie bij Flight Club

De avond werd voortgezet met een bezoek aan Flight Club, een highlight waarbij onze gasten in een informele en speelse setting konden genieten van een dartcompetitie. Deze activiteit was niet alleen leuk en ontspannend, maar stimuleerde ook de competitieve geest en teamwork, terwijl men genoot van een selectie verfrissende drankjes en de unieke atmosfeer van de locatie.

Terugblik

Deze incentive in Birmingham overtrof alle verwachtingen en was ronduit een triomf! Meer dan slechts een verkenning van de stad, bood het een onschatbare gelegenheid om de banden binnen het team aan te halen en gezamenlijk te groeien. Het was verfrissend om te zien hoe de collega's van Macadam vol nieuwe energie en een versterkt gevoel van eenheid huiswaarts keerden. Dit evenement benadrukte op een prachtige wijze hoe essentieel persoonlijke connecties en effectieve samenwerking zijn voor het behalen van ons bedrijfsdoel. Bovendien heeft het een stevige basis gelegd voor een jaar vol productiviteit en harmonie.

 

Klik hier voor een overzicht van alle tailor-made incentives »

Vraag hier vrijblijvende informatie op. We horen graag van u!

info@way2events.be Leuvensesteenweg 510 - 1930 Zaventem
Luikersteenweg 23 - 3500 Hasselt

+32 2 342 15 50 +32 11 77 15 50

BTW: BE0862040681


Or connect with us on social media!

X