Driedaagse incentive Rotterdam

De architecturale hoofdstad

Als bedrijf wil je het nieuwe jaar natuurlijk op gepaste wijze inzetten. Geen betere manier om de champagnekurken ook op professionele wijze te laten knallen dan via een 3-daagse incentive. Dé kans om het afgelopen jaar in een ontspannen sfeer te analyseren en het nieuwe jaar met goede moed en een rugzak vol verfrissende ideeën aan te vatten. Maar ook de ideale manier de sociale banden weer wat aan te halen en dat teamgevoel een belangrijke boost te geven. Want zoals Henry Ford het ooit zo mooi verwoordde ‘Samen komen is een begin, samenblijven is een vooruitgang, samenwerken is een succes.’ Way2events hielp maar al te graag dit succes te verwezenlijken door middel van een 3-daags event in Rotterdam; de architecturale parel van Europa.

Rotterdam als gaststad

De keuze voor Rotterdam was een weldoordachte keuze van het way2events team. De onderneming die een beroep op hun kennis en kunde voor de incentive deed, was immers een klant in de bouwsector. En niet zomaar een klant, maar wel een directiecomité dat bewust voor way2events koos. En dat al voor de derde jaar op een rij.

Van een solextour over een architecturale wandeling tot een DJ workshop

Om alle neuzen in dezelfde richting te doen wijzen, werd een zonder meer aanstekelijk programma in elkaar gebokst. Een 3-daags event, volledig op maat, met een dynamische mix van bijzondere activiteiten. Van een indrukwekkende architecturale wandeling over een uitdagende solextour tot een heuse DJ workshop. Laat de Armin van Buuren in jezelf maar los! Het is enkel in een dergelijke ontspannen sfeer dat banden worden gesmeed waar de vruchten nog lang van geplukt worden.

En dat het volledige programma ook dit jaar letterlijk en figuurlijk met volle teugen werd gesmaakt, bewijst de dinerkeuze. Way2events wist namelijk ook op gastronomisch vlak te scoren door het directiecomité culinair te verrassen met een uitgebreid 2*diner in het bekende Michelinrestaurant “Parkheuvel”.

Uw incentive of 3-daags event is bij way2events in goede handen

Je merkt het al… way2events gaat net dat stapje verder dan andere evenementenbureau ’s. Onder het motto ‘the sky is the limit’ leiden we elke incentive of elk 3-daags event in goed banen. Of het nu in het binnenland of in het buitenland is, ons gemotiveerd team kent geen grenzen.

 

Vraag hier vrijblijvende informatie op. We horen graag van u!

info@way2events.be Leuvensesteenweg 510 - 1930 Zaventem
Luikersteenweg 23 - 3500 Hasselt

+32 2 342 15 50 +32 11 77 15 50

BTW: BE0862040681


Or connect with us on social media!