Way2events tilt Beurs Spar-Colruyt naar nieuwe hoogtes

Grensverleggende innovatie ontmoet corporate elegance

Bij way2events hebben we een reputatie voor het herschrijven van de regels van corporate events. We kijken verder dan het traditionele om unieke, memorabele ervaringen te creëren die zowel grensverleggend als trendcreërend zijn. Onze recente samenwerking met Colruyt Group voor de organisatie van de Spar Beurs bij Belorta Magazijnen staat symbool voor deze innovatieve benadering. Dit evenement toonde ons vermogen om een conventionele beurs te transformeren in een dynamisch platform voor connectie en ontdekking.

De uitdaging: Spar Beurs naar een hoger niveau tillen

De opdracht van Colruyt Group was duidelijk: transformeer de Spar Beurs in een ervaring die zowel leveranciers als franchisenemers inspireert. Met meer dan 400 bezoekers per dag en 21 leveranciersstands was de uitdaging niet gering. De vraag was niet alleen om een evenement te organiseren, maar om een omgeving te creëren die zowel functioneel als fascinerend was, waar zakelijke mogelijkheden hand in hand gingen met innovatieve belevingen.

Een Meesterlijke Aanpak: Creativiteit en Coördinatie

Evenementenmanagement: De kern van excellence

Van het eerste concept tot de finale uitvoering, ons team van way2events nam de volledige verantwoordelijkheid voor de planning en coördinatie van de Spar Beurs. Door onze ervaring en toewijding verzekerden we een vlekkeloze afloop, waarbij elk detail nauwgezet werd overwogen en geïmplementeerd.

Een setting die verbaast: De transformatie van ruimte

De magazijnen van Belorta werden getransformeerd met een elegante sailcloth-tent van 10 op 22 meter, die niet alleen ruimte bood voor de 21 leveranciersstands, maar ook een uitnodigende en inspirerende omgeving creëerde. Het interieur, verrijkt met sfeervolle verlichting en zorgvuldig geselecteerde decoraties, nodigde uit tot ontdekking en dialoog tussen de Spar-franchisenemers én leveranciers, waarbij we bovendien hebben gewerkt met materiaal en decoratie in eigen beheer, wat niet alleen kosteneffectief is maar ook duurzamer.

Innovatie in licht en geluid

Ook de technische aspecten, waaronder verlichting en geluid, werden zorgvuldig afgestemd op de unieke sfeer van de beurs. Deze elementen versterkten de algehele ervaring, faciliteerden heldere communicatie en creëerden een ambiance die zowel professioneel als verwelkomend was.

Beursstanden van leveranciers: Platforms voor presentatie

Elke leverancier kreeg de kans om in een optimaal ingerichte stand zijn producten te presenteren. Ons team werkte nauw samen met de leveranciers om ervoor te zorgen dat elke stand niet alleen functioneel was, maar ook esthetisch aantrekkelijk, waardoor een optimale presentatie van producten werd gegarandeerd.

Animatie en entertainment

Deze Spar Beurs was meer dan een zakelijk evenement; het was een platform voor verbinding en vermaak. Door diverse animaties en activiteiten bood het evenement een welkome afwisseling en versterkte het de sociale interacties tussen de bezoekers.

Het Resultaat: Een Onvergetelijke Beurs

De Spar Beurs werd een schitterend succes, een testament van onze visie op evenementenplanning waarbij innovatie en betrokkenheid centraal staan. De feedback van zowel de Colruyt Group als de bezoekers was overweldigend positief, met speciale lof voor de creatieve inrichting, de naadloze organisatie en de dynamische interactie tussen leveranciers en franchisenemers.

Way2events, Uw Partner in event-innovatie

De Spar Beurs bij Belorta Magazijnen onderstreept onze toewijding aan het creëren van uitzonderlijke evenementen die de verwachtingen overtreffen. Bij way2events zijn we niet alleen uw evenementenpartner; we zijn uw bondgenoot in het creëren van ervaringen die herinneringen vormen, die ontroeren en die verbinden.

Met deze visie en missie bewegen we voorbij de standaard aanpak en introduceren we nieuwe dimensies in de wereld van corporate events. Van het minutieus plannen van elk detail tot het uitvoeren van een naadloze ervaring: wij zetten ons in om elk evenement om te toveren in een mijlpaal.

We kijken ernaar uit om samen met u toekomstige evenementen te realiseren die niet alleen voldoen aan de verwachtingen, maar deze met lichtsnelheid achter zich laten. Bij way2events geloven we dat elk evenement een kans is om te inspireren, te innoveren en een blijvende impact te maken!

 

Klik hier voor een overzicht van alle tailor-made incentives »

Vraag hier vrijblijvende informatie op. We horen graag van u!

info@way2events.be Leuvensesteenweg 510 - 1930 Zaventem
Luikersteenweg 23 - 3500 Hasselt

+32 2 342 15 50 +32 11 77 15 50

BTW: BE0862040681


Or connect with us on social media!

X