Toyota Material Handling Europe: Voetbaltornooi!

Dit jaar had way2events de eer om een onvergetelijk bedrijfsevenement voor Toyota Material Handling Europe te organiseren op onze nationale trainingsfaciliteiten in Tubize. Als de 'onbetwiste kampioen van evenementenplanning' hebben we ons met hart en ziel ingezet om dit toernooi tot een onvergetelijk succes te maken.

Een legendarisch voetbalevent!

Het toernooi trok teams aan uit 12 verschillende landen, allen strijdend om de prestigieuze titel. De deelnemers arriveerden na een vlotte reis en vonden hun weg naar een naadloze check-in bij twee zorgvuldig geselecteerde hotels. Een emotievolle officiële loting in de avond zette de toon voor de competitie die de volgende dag losbarstte. De aanpak van way2events omvatte een volledige service – van eerstehulpstations tot comfortabele rustplekken en catering opties, allemaal ontworpen om een optimale ervaring voor deelnemers en toeschouwers te garanderen.

Spectaculaire afsluiting.

De wedstrijden waren doordrongen van intense competitie en enthousiasme, waarbij het Italiaanse team uiteindelijk zegevierde en de hoofdprijs veroverde, na het uitschakelen van de regerende kampioen, Duitsland, in de kwartfinales.

Dankwoord

Onze oprechte dank gaat uit naar iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van dit evenement! Van ons fantastische team achter de schermen tot de internationale groep deelnemers uit landen als Oostenrijk, Duitsland, Griekenland en Roemenië. Jullie toewijding en spirit hebben dit toernooi tot een absoluut succes gemaakt!

Bij way2events zien we elk evenement als meer dan alleen de uitvoering; het is een kans om blijvende indrukken te maken en relaties te versterken. Dit toernooi belichaamde onze toewijding aan kwaliteit en aandacht voor detail, en leverde een vlekkeloze ervaring die zowel verbindt als inspireert.

Klik hier voor een overzicht van alle tailor-made incentives »

Vraag hier vrijblijvende informatie op. We horen graag van u!

info@way2events.be Leuvensesteenweg 510 - 1930 Zaventem
Luikersteenweg 23 - 3500 Hasselt

+32 2 342 15 50 +32 11 77 15 50

BTW: BE0862040681


Or connect with us on social media!

X