Ardennen avontuur!

| Ardennen

 

‘Team work makes the dream work’ zei John C. Maxwell ooit en groot gelijk heeft hij. Om van je onderneming een hechte groep te maken die voor elkaar door het vuur gaat om de gezamenlijke bedrijfsdoelstellingen te halen, is teambuilding cruciaal. Buiten de werkomgeving de sociale banden aanhalen, leidt binnen de werkomgeving immers tot verbeterde prestaties. Bij way2events stappen we graag mee in jouw verhaal! We halen we onze avontuurlijke toverstaf boven om via een 2-daagse teambuilding een groep individuen in een team om te toveren.

Avontuurlijk… het toverwoord is gevallen. Geen betere omgeving om deze woorden in daden om te zetten dan de Belgische Ardennen. 2 dagen van rotsklimmen, deathrides, kajakken, avontuurlijke wandelingen en veel meer. Steek elkaar een hart onder de riem als er weer een rotspartij wordt overwonnen. Of lach je zelf een breuk als je collega het water indondert. Grenzen worden verlegd, banden worden gesmeed en helpende handen worden geboden. En de dag afsluiten doen we in stijl met een BBQ. Geen beter moment om gezellig na te praten over wat de dag heeft gebracht…terwijl het knetterde vuur je werknemers dichter bij elkaar brengt. Want teambuilding is zoveel meer dan die saaie PowerPointpresentatie die de positieve invloed van samenwerking schetst.

Jij zorgt voor de deelnemers en way2events zorgt voor de volledige omkadering. Van het moment dat de eerste voet op Ardeense grond wordt gezet tot het moment dat je breed lachende werknemers met een goedgevulde maag en een rugzak vol onvergetelijke herinneringen naar het thuisfront keren. Zie ons als teambuilding specialisten met smaak. Wij houden wel van een hapje avontuur, overgoten met een activiteiten op maat en afgekruid met teamspirit, teambuilding en plezier.

Het teamgevoel in je bedrijf aanwakkeren? Een teambuilding op maat vol adrenaline, spanning en vertier?

way2events staat voor je klaar en maakt je dream team waar!