5-jarig jubileumviering bij Alden Biesen

Een evenement dat het verleden viert en de toekomst omarmt.

Toen Vistatec ons benaderde om hun 5-jarig jubileum evenement te organiseren, begrepen we direct het belang van het vieren van een half decennium van indrukwekkende prestaties. We realiseerden ons dat dit event zowel het verleden van Vistatec zou moeten weerspiegelen als een blik op hun toekomstige ambities zou moeten werpen.

‘De historische site van Alden Biesen straalt pure elegantie uit!’

De zorgvuldige keuze van Alden Biesen als locatie was niet toevallig. De tijdloze charme van deze locatie weerspiegelde perfect het commitment van Vistatec aan stijl en innovatie. Bij aankomst werden de gasten, bestaande uit stakeholders, klanten en leveranciers, verwelkomd in een met zorg ontworpen ambiance van licht en schaduw, als een artistieke representatie van de uitdagingen en successen van Vistatec door de jaren heen.

De toekomst van Vistatec in Bilzen.

Een essentieel onderdeel van het evenement was een levendige paneldiscussie. De oprichters deelden niet alleen de mijlpalen van Vistatec, maar schetsten ook een visie voor de toekomst. Hun aankondiging van Vistatec's verhuizing naar een hypermoderne faciliteit in Bilzen in 2024 werd met enthousiasme ontvangen, mede dankzij de goedkeuring van Burgemeester Bruno Steegen.

Na het formele gedeelte van de avond verplaatsten de gasten zich naar een informele netwerkruimte. Hier stond gedeeld gelach, het uitwisselen van verhalen en culinaire hoogstandjes van Atelier V centraal.

Bij het organiseren van dit evenement streefde way2events naar een perfecte mix van waardering voor het verleden en opwinding voor de toekomst. Het resultaat was een avond die op elegante wijze het 5-jarig jubileum van Vistatec vierde en de weg vrijmaakte voor hun dynamische toekomst.

Klik hier voor een overzicht van alle tailor-made incentives »

Vraag hier vrijblijvende informatie op. We horen graag van u!

info@way2events.be Leuvensesteenweg 510 - 1930 Zaventem
Luikersteenweg 23 - 3500 Hasselt

+32 2 342 15 50 +32 11 77 15 50

BTW: BE0862040681


Or connect with us on social media!

X