Tottenham Hotspur - Everton

Het begon allemaal als een voetbalclub opgericht door scholieren van een plaatselijke school. De Hotspur Football Club veranderde zijn naam later in het vandaag welgekende Tottenham Hotspur om zich te onderscheiden van een andere ploeg, Londen Hotspur. Sinds enkele jaren is de club aan een opmars bezig. In 2006/07 geraakten ze tot de kwartfinales in de UEFA cup. Ook de daarop volgende jaren waren ze steeds een vaste waarde in de UEFA cup / Europa League. Later vonden ze aansluiting bij de top in de Champions League.  Een wedstrijd van ‘The Spurs’ blijft een belevenis op zich. Nodig uw zakenrelaties uit voor een schitterende voetbalmatch van Tottenham Hotspur!


Informatie


Thuisclub: | Uitclub: | Londen | Wembley Stadium | Engeland

Programma

Uw arrangement naar de match van Tottenham Hotspur is inclusief: 

 1 overnachting in een centraal gelegen 4* hotel, op basis van een 2- persoonskamer
 Premium Match Ticket Club Wembley
Cash bar (beschikbaar 2 uur voor en 1 uur na de match)
Programma boekje van de wedstrijd 
Begeleider van way2events (vanaf 20 personen)

Prijs per persoon

€ 485

Exclusief BTW (3.78%)

 €15 éénmalige administratiekosten 
Exclusief uitgaven van persoonlijke aard
Prijs en arrangement zijn op basis van beschikbaarheid 
Licentienr 7119 Gelicentieerd Reisbureau: Toepassing van het decreet van 2 maart 2007 houdende het statuut van de reisbureaus (Belgisch Staatsblad van 5 april en 4 september 2007)

De data van de wedstrijden zijn onder voorbehoud (omwille van tv-rechten of wedstrijden in de beker). Contacteer ons vrijblijvend om deze informatie te verifiëren. 


Extra informatie

• De data van de wedstrijden zijn onder voorbehoud (omwille van tv-rechten of wedstrijden in de FA-cup). Contacteer ons vrijblijvend om deze informatie te verifiëren. • Indien de aftrap van de match op 15.30u lokale tijd of vroeger wordt gegeven kan u dezelfde dag nog de eurostar terug naar Brussel nemen. Wanneer de aftrap na 15.30u lokale tijd gebeurt zijn wij genoodzaakt een overnachting aan het pakket toe te voegen. Deze bijkomende kost wordt in onderling overleg bepaald.


Optioneel

Excursieprogramma's 
Extra begeleiding


prijs en arrangement zijn op basis van beschikbaarheid