Liverpool - KRC Genk

Liverpool is een legendarische voetbalclub in Engeland. Geen enkele Engelse club heeft meer trofeeën in zijn prijzenkast staan. En hun clublied ‘You’ll Never Walk Alone’ wordt altijd massaal meegezongen bij de thuismatchen in hun thuishaven Anfield. Hoewel er plannen waren gemaakt om het stadion te verhuizen een groter stadion in Stanley Park heeft de club het project in 2012 afgeblazen en besloten om hun geliefde stadion Anfield uit te breiden. In 2005 stonden the Reds in de finale van de Champions League tegenover AC- Milaan. De match leek verloren wanneer ze de rust ingingen met 3-0 achterstand. Maar Liverpool slaagde erin 3 doelpunten te scoren tijdens de tweede helft en won de match uiteindelijk zelfs met penalty’s! Liverpool strijdt steeds mee voor de titel en the Reds zorgen steeds voor spektakel. Breng je zakenpartners mee naar Anfield en beleef kippenvelmomenten op dit toparrangement!

Informatie

Thuisclub: | Uitclub: | Liverpool | Anfield | Engeland

Programma

Uw arrangement naar het Anfield stadion van Liverpool is inclusief:

1 overnachting in een centraal gelegen 4* hotel, op basis van een 2-persoonskamer
Ontbijtbuffet
Seats in Anfield Code Lounge blok L12
Een 2- gangen buffet voor de wedstrijd
Toegang tot de Shankley & Paisley Suites (2 uur voor, en 1 uur na de wedstrijd beschikbaar)
Cash bar
Programma boekje van de wedstrijd
 way2events begeleiding (vanaf 20 personen)

Prijs per persoon

€ Upon request

exclusief BTW (3,78%)

Eénmalige administratiekosten € 15
Exclusief uitgaven van persoonlijke aard
Prijs en arrangement zijn op basis van beschikbaarheid
Licentienr 7119 Gelicentieerd Reisbureau: Toepassing van het decreet van 2 maart 2007 houdende het statuut van de reisbureaus (Belgisch Staatsblad van 5 april en 4 september 2007)

De data van de wedstrijden zijn onder voorbehoud (omwille van tv-rechten of wedstrijden in de beker). Contacteer ons vrijblijvend om deze informatie te verifiëren.