AC Milan - Brescia

AC Milan is een Europese topclub, gevestigd in Italië. Hun thuishaven is het San Siro stadion, deze voetbaltempel waarin zowel AC Milan als Internazionale hun thuismatchen spelen kan een plaats bieden aan meer dan 80.000 supporters! Sinds Berlusconi midden jaren 80 investeerde in de Nederlandse voetbalsterren Ruud Gullit, Marco van Basten en Frank Rijkaard kent de club vele successen. Zo werd AC Milan in 2011 voor de 18de keer landskampioen. Maar ook in de Europese toernooien kent de club successen, met winst in de Champions League in 2003 en 2007, beide gevolgd met de overwinning van de UEFA Super Cup. AC Milan is dan ook een zeer uitgebalanceerd elftal met een geweldige verdediging , een sterk en creatief middenveld en een dodelijke aanval dat komend seizoen zowel in Italië als in Europa weer mee gaat doen voor de hoofdprijzen. Nodig uw businesspartners uit voor een arrangement van kaliber!


Informatie


Thuisclub: | Uitclub: | Milaan | San Siro stadium | Italië

Programma

Uw arrangement voor AC Milan is inclusief:

Gereserveerde zitplaats in het San Siro Stadium
 1 overnachting in centraal gelegen 4-sterren hotel op basis van een 2-persoonskamer 
Ontbijtbuffet 
Toegang tot de San Siro stadium tour 
Een bezoek aan het museum van AC Milan 
Uitgebreide stadsinformatie van Milaan, inclusief toeristische highlights 
Begeleider van way2events (vanaf 20 personen)

Prijs per persoon

€ Upon request
Singletoeslag: €75

Exclusief BTW (3,78%)

 Eénmalige administratiekosten € 15
Exclusief uitgaven van persoonlijke aard 
Prijs en arrangement zijn op basis van beschikbaarheid 
Licentienr 7119 Gelicentieerd Reisbureau: Toepassing van het decreet van 2 maart 2007 houdende het statuut van de reisbureaus (Belgisch Staatsblad van 5 april en 4 september 2007)

De data van de wedstrijden zijn onder voorbehoud (omwille van tv-rechten of wedstrijden in de beker). Contacteer ons vrijblijvend om deze informatie te verifiëren. 


Overnachtingen: 1

Extra informatie

• De data van de wedstrijden zijn onder voorbehoud (omwille van tv-rechten of bekerwedstrijden). Contacteer ons vrijblijvend om deze informatie te verifiëren.


Optioneel

 Extra overnachting in Milaan 
Lokaal transport 
Excursieprogramma's 
Extra begeleiding


prijs en arrangement zijn op basis van beschikbaarheid